Sunday, January 24, 2010

first attempt.

salam, ni lah percubaan pertama nak buat blog. tiba-tiba jeles tapi x dengki pulak kat orang lain yg ada blog. ntah ape best nye blog pun aku xtau.so, xcuba kita x tau.haha biasa la klu blog baru mesti x hensem layout die.cam sampah. bak kata orang cam bayi nak belajar jalan, kang tiba-tiba berlari terperanjat nti. jadi kena lah tunggu aku tukar-tukar sket, edit-edit sket. kepada kawan-kawan yang dah expert pasal blog ni, nanti tolong ajar la aku macamane nak berblog ni.haha

1 comment:

  1. saye juge budak baru blaja.. tak teh tak teh pelan2.. =}

    ReplyDelete